Spletna stran beefjerky.si uporablja piškotke za delovanje. Kliknite na okno piškotka, da ga zaprete in se s tem strinjate z uporabo piškotkov.

Naročila sprejemamo non stop vse dni v tednu!

©dizajn spletlab.si
® ™ beefjerky.si - vse pravice pridržane

Svarog Beef jerky domače suho meso

Beef jerky Svarog spletna trgovina domačega sušenega mesa

Slovenci vsak dan bolj razumemo pomen lokalne hrane

AGRA 2017 Bronasta medalja (Beef jerky ORIGINAL)    AGRA 2018 Bronasta medalja (Beef jerky ORIGINAL)

AGRA 2019 Srebrna medalja (Beef jerky ORIGINAL)AGRA 2019 Srebrna medalja (Beef jerky DIMLJENO)AGRA 2019 Zlata medalja (Beef jerky ČILI-SRIRACHA)


TRGOVINA
domace-suho-meso-beefjerky.sidomace-suho-meso-beefjerky.si
domace-suho-mesodomace-suho-meso

Domače suho meso je prekajen goveji ali svinjski pripravek, ki ga poznajo v bosanski, hrvaški, srbski in črnogorski kulinariki. Meso se da v grobo sol za več dni, preden se obesili na suho pod ognjem za več dni ali tednov, odvisno od velikosti mesa. Ta proces se tradicionalno uporablja v zimskem času, da bi se izognili kvarjenju mesa. Proces je podoben kot turška Pasterma ali priprava beef jerkya.

Pri nas narejeno domače sušeno meso je delano skrbno in ročno. Za vas smo izbrali samo najboljše kose govejega stegna in najboljše začimbe. Skupaj smo ustvarili harmonijo okusa.  DOBER TEK!

Domače suho meso

Meso je živalsko mišično tkivo, ki ga zauživamo kot hrano. Najpogosteje se izraz meso nanaša na obkostno mišično tkivo, maščobno tkivo in druga tkiva, ki so običajno poleg teh. A meso lahko pomeni tudi druga užitna tkiva živali, celo drobovje ali vampi. Definicija pa je zna biti zožana na meso, ki ni ribje ali iz morskih sadežev ali celo perutnine ali česa drugega, temveč je pridelano iz mesa sesalcev za potrebe človeške prehrane. Ljudje smo vsejedi, meso pridobljeno z lovom je bilo del prehrane še v prehistorični dobi.

Civilizacija je omogočila udomačenje živali, kakršne so piščanci, ovce, prašiči in govedo, kasneje pa tudi celo produkcijo mesa v obsegu industrije. Meso je večinoma sestavljeno iz vode, beljakovin in maščobe, običajno se ga zauživa ob drugi hrani. Lahko se ga zaužije surovega, a je običajno začinjeno, posušeno, skuhano ali pečeno. Meso se lahko predeluje na vrsto načinov. Nepredelano meso se lahko pokvari v nekaj urah ali dneh zaradi bakterij ali gliv, kar sčasoma vodi v razkroj.

Beefjerky original

Beefjerky čili

Beefjerky dimljeno

Svarog kontakt

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli z vsemi informacijami!

...vedno ste dobrodošli

ZRNJE-zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

Cesta bratstva in enotnosti 20, SI-8330 Metlika

+ 386 31 571 032 ali

Tukaj nam lahko napišete vaše pripombe, predloge, pohvale, graje ali naročila. Lahko pa se nam javite kar tako, saj ste vedno dobrodošli.


Prizadevamo si, da bi se količine pri nas pridelane in predelane kakovostne in varne hrane za nacionalno samooskrbo nenehno povečevale.

Beef jerky domače suho meso

Beef jerky Svarog spletna trgovina domačega sušenega mesa

Delite nas na socialnih omrežjih

beefjerky.si

LIST

podatki za pošiljanje

podatki za račun

eur

eur

eur

eur